De coachHet lijkt een paradox: Stilstaan om verder te komen. Toch is het voor ieder mens waardevol om geregeld te vertragen en stil te staan. Om afstand te kunnen nemen van de waan van alledag. En met bewuste aandacht te kijken naar hoe het is, waar je staat, vandaan komt en heen wil.

Mijn naam is Ferry Wilting en vanuit Witruimte ondersteun ik individuen, teams en organisaties die bewust bezig willen zijn met hun persoonlijke en professionele ontwikkelingIk doe dit door het aanbieden van coaching,
mindfulnesstraining en het geven van workshops. Dit resulteert in meer creativiteit, energie en inspiratie. Voor de mensen met wie ik werk en voor mezelf.

Van ontwerper naar coach & trainer
Ik studeerde aan de Academie voor Beeldende Kunst en Vormgeving Minerva en de Nuova Accademia di belle Arti in Milaan. Na gewerkt te hebben als ontwerper in Amsterdam vestigde ik me als zelfstandig ontwerper in Groningen. Vanuit Witruimte ben ik nu werkzaam als coach en mindfulnesstrainer. Dit combineer ik met parttime docentschap en werkzaamheden als coach bij diverse opleidingen en instituten van de Hanzehogeschool Groningen. Zo werk ik o.a. voor het Instituut voor Communicatie en Media, de Masteropleiding Architectuur en de post-hbo opleiding Professioneel Coachen.

Mijn bijdrage
Ontwikkeling, groei en individuele ontplooiing zijn voor mij belangrijke waarden. Als coach en trainer lever ik daar dan ook graag mijn bijdrage aan. Ik werk daarbij vanuit een creatieve achtergrond. Ik gebruik mijn inzicht in het creatie- en communicatieproces en ervaring als ontwerper om het creatieve en reflectieve vermogen bij de ander aan te spreken. Mensen met wie ik werk omschrijven mij als rustig, ontwikkelingsgericht en ruimtegevend. Ik sta geregistreerd als erkend coach bij de STIR, ben lid van de LVSC (Landelijke vereniging voor Supervisie en Coaching) en ben aangesloten bij de VMBN (beroepsvereniging van mindfulnesstrainers).

Contact & meer info
De inhoud op deze site is verre van compleet. Mijn werk gaat over het bieden van persoonlijke aandacht en maatwerk. Ik nodig je daarom ook graag uit om contact met me op te nemen zodat we samen, geheel vrijblijvend, kunnen kijken naar wat bijvoorbeeld coaching of mindfulnesstraining voor jou zou kunnen betekenen.

Witruimte
Friesestraatweg 404
9718 NW Groningen
info@witruimte.nl